Додати товар. Краудсорсинг

ПОСТАЧАЛЬНИКАМ






ДОДАТИ ТОВАР.

КРАУДСОРСИНГ У PROZORRO.MARKET

КРАУДСОРСИНГ У PROZORRO.MARKET:

ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ТОВАРІВ 

Хочете подати заявку на додавання товару в е-каталог Prozorro Market?  

Подати заявку на додавання товару можна через обраний Вами майданчик.


Перед подачею заявки ознайомтесь з наступними правилами та рекомендаціями, які впливають на рішення адміністратора щодо прийняття або відхилення заявки:


Заявка на додавання товару, що не відповідає цим вимогам, буде відхилена. 

Заявка на додавання товару у невідповідну категорію буде відхилена. Якщо не знайшли потрібну категорію, зверніться до нас (див. розділ 1 нижче)

Заявка на додавання вже наявного в каталозі товару буде відхилена; товар в е-каталозі Prozorro Market немає прив’язки до конкретного постачальника, тому Ви зможете брати з ним участь у закупівлях, навіть якщо він був запропонований не Вами.

Якщо дані про наявний в каталозі товар неправильні чи не актуальні, повідомте нам про це (див. розділ 2 нижче)

Заявка на додавання лінійки, серії, групи товарів, товар з невизначеною комплектацією буде відхилена.

У полі “Узагальнена назва товару” має бути саме назва конкретного товару, який Ви хочете додати (в полі “Назва товару” вписуєте те саме). Ми рекомендуємо і просимо притримуватись наступного формату для назви:
“{Категорія/тип товару} {бренд} {назва серії/лінійки товару за наявності} {назва товару/ назва моделі товару} ({артикул виробника/part-number за наявності}) {інформація про додаткову комплектацію товару}”

Приклади:
"Ноутбук ASUS ExpertBook B1 B1502CBA-BQ0499 (90NX05U1-M00L10)";
“Проєктор Epson EB-X49 (V11H982040) з Wi-Fi модулем ELPAP11 Wireless LAN (5GHz) (V12H005A01)”;
"Мікрофон петличний з оголів'ям Sennheiser HSP Essential Omni-Beige-3-Pin (508248)".
Також можете орієнтуватися на назви вже наявних в каталозі товарів.
Заявка на додавання товару, з назви якої не можна чітко і однозначно визначити конкретний товар, буде відхилена.

Сформуйте лаконічний опис товару у довільній формі, зазначивши характеристики та особливості товару, його комплектацію. Уникайте рекламних слоганів, не опрацьованого копіювання зі сторінок магазинів, натяків на конкретного постачальника. Важливо відзначити, що якщо характеристики, вказані в описі, не відповідають реальному товару, або якщо комплектація, зазначена у описі, відрізняється від того, що заявляє виробник чи що вказано у специфікації товару, то Ваша заявка на додавання товару буде відхилена.

Якщо не маєте інформації щодо достовірного штрих-коду товару, то залиште поле (зазвичай на майданчиках це поле називається “Серійний номер виробу/партії товару”) порожнім або вписуйте “-”, інакше - вкажіть штрих-код. Будь-яка інша інформація в цьому полі не вітається, проте і не є приводом для відхилення Вашої заявки. В якості посилання на джерело інформації - посилання на специфікацію товару виробника.

Завантажте фото Вашого товару на прозорому чи білому фоні розміром 800 x 800 p в форматі png або jpeg. Зображення не має містити будь-яку додаткову інформацію (лого постачальника чи магазина, слогани, водяні знаки, тощо). Порушення цих вимог є підставою для відхилення заявки. 

Вашу заявку на додавання товару відхилили. Що тепер?

При відхиленні заявки ми зазначаємо причину відхилення, описуємо, що саме не так, що потрібно виправити, щоб Ваша заявка була прийнята. Ви можете створити і подати нову заявку, враховуючи зауваження до відхиленої заявки - ми обов’язково розглянемо Вашу пропозицію знову.
Рекомендуємо Вам бути уважними, перевіряти специфікації і інформацію про товар, притримуватись зазначених вище правил і рекомендацій, щоб мінімізувати кількість відхилених заявок, зменшити чергу заявок і, відповідно, зменшити загальний час на розгляд заявок.


Скільки очікувати на розгляд заявки?

Термін на модерацію заявок - 10 робочих днів. Ми розглядаємо заявки в порядку їх надходження.


Що робити, коли…

Якщо не знайшли потрібну категорію на майданчику (для кодів ДК 021:2015, які ми адмініструємо) - напишіть нам на пошту catalog@uss.gov.ua з темою листа: “Запит на додавання категорії *назва категорії*”, в листі вкажіть Ваш код ЄДРПОУ та контактний номер телефону.
Аргументація потреби в новій категорії та аналіз попиту і конкурентів будуть доречними у зверненні з пропозицією нової категорії. Ми розглянемо Вашу пропозицію (опрацьовуємо листи впродовж 3 робочих днів) і сповістимо Вас.


Якщо помітили, що на сторінці товару в е-каталозі невідповідне фото товару, помилки в описі або характеристиках, невірно вказаний штрих-код або ж товар вже застарілий і неактуальний, сповістіть нас за допомогою форми.


Ви можете залишити нам заявку на додавання бренду, розширення значень характеристики або пропозицію на додавання нової характеристики за допомогою форми.

Ми розглянемо Вашу заявку та сповістимо Вас про результат розгляду впродовж 3 робочих днів.